alege-ti ziua

Alege-ti ziua in care vrei sa vii, si te asteptam cu drag.

Vino cu Masina

Poti sa ajungi la noi cu masina fie prin Utvin sau prin Sacalaz.

Vino cu bicicleta

Poti ajunge la noi direct de pe pista de biciclete din Timisoara.

Bucura-te de natura

Lasa-ne un feedback, incercam in permanenta sa imbunatatim locatia.

Parc de Aventura langa Timisoara

Ai o zi libera si vrei sa profiti de ea ? Te-ai saturat de aceleasi locuri si aceleasi terase din oras ? Vino La Plaja Noua, la o aruncatura de bat de oras, dar la o lume distanta de agitatia lui.

Fie ca vrei sa vii cu familia sau cu prietenii, avem aici tot ce ai putea sa iti doresti : linistea unei zone impadurite in care te poti relaxa langa familie si poti sa respiri aer curat, dar si zone special amenajate pentru cei mici, inclusiv pentru copii intre 2 si 6 ani.

Nu doar atat, avem si tiroliana pentru copii mici si mari, dar si pentru adultii care vor sa aiba parte de senzatii noi, te poti distra la o partida de tir cu arcul sau slackline si poti sa te bucuri de zona noastra de plaja. Iti place sa joci beach volley sau sa steai pur si simplu la soare ? Atunci ai venit unde trebuie!

Si, pentru cei care prefera senzatiile tari, avem un circuit de paintball numai bun pentru tine, dar si celebrul nostru lac unde poti face wakeboarding in cele mai bune conditii ! Vino chiar azi in parcul de aventura La Plaja Noua si sigur vei gasi ceva perfect pentru tine, familia si prietenii tai !

FRESH AIR

#HAILAJOACA

ramai informat

Te tinem la curent cu ultimele informatii despre activitatile de la Plaja Noua.
Sau sunati-ne pentru mai multe detalii: