Image Alt

La Plaja Nouă

photo nic co uk nic JQ8 xG3kHjk unsplash

6 idei pentru a face nunțile în aer liber elegante și confortabile

Deși a fost popular în trecut să se aducă exteriorul în interior folosind copaci și aranjamente florale, o tendință recentă pentru multe locuri de nuntă
este crearea unui spațiu placut în aer liber.

Locul vostru în aer liber poate deveni mai confortabil, precum și mai elegant, cu câteva adăugiri.

1. Acoperiți scaunele

Scaunele pot fi făcute mai confortabile și pot arăta mult mai elegante decât v-ați putea aștepta, indiferent dacă locatia voastră este un parc, o plajă sau o curte. Tot ce va trebuie sunt huse de scaune elegante, care pot fi închiriate pentru a găzdui nunți de orice dimensiune. Asigurați-vă că verificați dacă cadrul pentru a lega husele de scaune vin cu husele sau sunt vândute sau închiriate separat.

2. Îmbracați mesele

Fetele de mese închiriate oferă o notă esențială de clasă oricărui loc în aer liber, stabilind scena potrivită pentru vesela și piesele de centru speciale. Alegeți culori pentru a completa tema recepției voastre și aranjamentele florale sau orice alt decor. Dacă utilizați cărți de plasament pentru o cină la mese, le puteți împiedica să zboare, ținându-le pe poziții cu un decor frumos.

3. Protejați-vă împotriva vremii

Chiar dacă prognoza este caldă și însorită, este posibil să doriți totuși un cort și / sau umbrele de masă pentru a îmblânzi soarele. Multe cupluri își printeaza programele de nuntă pe hârtie pentru a fi suficient de mari pentru a le folosi ca evantaie- unele chiar le imprimă pe ventilatoare de hârtie cu mânere din lemn. Puteți, de asemenea, să închiriați ventilatoare care sunt cu aburi pentru a vă ajuta oaspeții să se răcorească.

4. Furnizați o fundație solida

Podelele ajută la asigurarea siguranței trenei miresei și la mers in siguranta, chiar și pentru tocurile inalte. Covoarele și podelele închiriabile pot, de asemenea, ajuta oaspeții să mearga pe terenul de la parcare la locul de desfășurare. Alegerile includ gresie, covor, gazon sau chiar un ring de dans portabil care vă poate transforma curtea din spate într-un club de noapte.

5. „Iluminați” noaptea

Pentru o nuntă în aer liber de seară, înșirarea luminilor sau a felinarelor este adesea insuficientă. Veți dori ca oaspeții voștrii să poată vedea și face fotografii. Este necesară o iluminare adecvată pentru recepția pe timp de noapte. Concentrați-vă pe zone importante precum ringul de dans, masa unde va fi prezentat tortul, mesele tip bufet sau aranjamentele florale speciale. Alegeți iluminat cu LED special creat pentru evenimente în aer liber, care este impermeabil și nu va crea prea multă căldură. Puteți alege diferite culori pentru a crea efecte magice.

6. Faceti nunta acasă

Luați în considerare închirierea câtorva scaune confortabile sau un fotoliu pentru a crea o zonă de relaxare unde membrii mai în vârstă ai familiei să poată aduna și saluta oaspeții sau unde mireasa sau mirele obosit își pot ridica picioarele câteva minute în timp ce discută cu familia și prietenii.

Puneți în scenă zona cu o măsuță de cafea amenajată cu cartea de oaspeți, astfel încât oaspeții să poată sta confortabil în timp ce va felicita !

rămâi informat

Te ținem la curent cu ultimele informații despre activitățile de La Plaja Nouă.

logo decathlon blue
netopia