Image Alt

La Plaja Nouă

beatriz perez moya M2T1j 6Fn8w unsplash

Tot ce aveți nevoie pentru a planifica o nuntă în aer liber

Inclusiv lucrurile la care probabil nu v-ați gândit (a se citi: generatoare de curent și toalete de închiriat) pentru a realiza o nunta superbă, plină de farmec în aer liber.

Deoarece corturile sunt practic o pânză goală, va trebui să aduceți, mai mult decât sigur, câteva atingeri suplimentare pentru a vă finaliza aspectul de configurare a nunții în aer liber. Din fericire, există o mulțime de opțiuni de design de închiriere disponibile – perdele texturate și cravate, candelabre funky și perne colorate.

Decideți ce elemente sunt cele mai importante pentru voi și apoi aflați cum să încadrați articolele din partea de sus a listei și în bugetul vostru.

Nu uitați să aflați politica de returnare pentru fiecare furnizor de închiriere cu care lucrați. De exemplu, companiile solicită uneori ca votivele și sticlăria să fie curățate și ambalate înainte de a fi luate înapoi (se pot adăuga amenzi dacă nu se respectă instrucțiunile).

Faceți un plan organizat împreună cu coordonatorul de nuntă (un avantaj imens de a avea un planificator!) Sau domnisoara de onoare pentru a decide cine va fi responsabil de acest lucru – apoi asigurați-vă că îl veți înscrie în programul zilei.

De asemenea, rezervați locația pentru ziua nunții și pentru dimineața următoare. (Aflați dacă locația oferă o ofertă de pachet sau cât va costa fiecare oră suplimentară.)

Cu instalarea cortului și închirierii, ca să nu mai vorbim de flori și decor, echipa sau profesioniștii voștrii vor avea nevoie de timp suplimentar pentru a configura – și a da jos – locația.

Și, desigur, distrați-vă cu decorarea. Drapați țesătura din tavanul cortului pentru a înmuia spațiul sau pentru a crea „camere” secționate. Agățați pomandrii de secțiunile transversale ale cadrului și adăugați alte detalii pentru a întâmpina oaspeții și a îmbunătăți designul unic al nunții voastre. La urma urmei, cu cât aduceți mai mult în cort, cu atât se va simți mai cald și mai confortabil. Lenjeria colorată, iluminarea vibrantă și trick-urile neobisnuite creează o atmosferă unică.

De asemenea, nu presupuneți că oaspeții voștri vor vedea bine drumul în jurul lor. Dacă locația de nunta va găzdui și ora ceremoniei și a cocktailului, asigurați-vă că există un flux natural între spații. S-ar putea să fie nevoie să adăugați semne care să indice oaspeților drumul de la ceremonie la recepție și să indice toaletele.

Pentru a crea starea de spirit (și pentru a-i ajuta pe oaspeți să se vadă), adăugați lucruri precum felinare de hârtie, iluminare speciala, lumini sclipitoare sau candelabre impunătoare. Iluminează pasarele înconjurate pentru acces ușor la băi. Gândiți-vă: luminatoare și mici lumini în sus de-a lungul cărărilor și borcane sau lumini mici atârnate de ramurile copacilor din apropiere.

Ceva la care poate nu v-ați gândit? Veți dori să aveți un electrician care să verifice spațiul înainte de a vă ilumina cortul. Nu numai că vor fi capabili să se asigure că respectați toate legile de inspecție corespunzătoare, dar ar trebui, de asemenea, să poată face recomandări cu privire la necesitatea închirierii unui generator suplimentar și la modul de securizare a corpurilor de iluminat. Nimeni nu vrea o întrerupere în timpul recepției de nuntă.

Poate doriți chiar să aveți la îndemână un profesionist în iluminat (care are experiență de nuntă) pentru a vă asigura că totul rămâne pe loc – și luminat – toată seara.

Profitați de peisajul natural

Probabil că unul dintre motivele majore pentru care alegeți o nuntă în aer liber este că vă inspirați de elementele naturale ale locatiei. Poate vă instalați într-o pădure sau într-o zonă în aer liber cu mult spațiu verde. Incorporați peisajul natural în decorul vostru.

Adăugați locuri confortabile în grădină și jucați-vă cu verdeața ca fundal pentru fotografii. Agățați decorațiuni din ramurile copacilor sau includeți decupaje din florile sălbatice de pe masa.

Evitați oaspeții neinvitați

Ultimul lucru pe care vi-l doriți este ca oaspeții voștrii să stea accidental pe un furnicar sau să-și petreacă seara alungand țânțarii. În funcție de locul de desfășurare, vedeți dacă puteți obține un exterminator în prealabil pentru a pulveriza sau a curăța zona.

Dacă găzduiți o ceremonie de seară în ae liber, adăugați cu siguranță lumânări de citronelă sau felinare tiki la lista de verificare a nunții în aer liber pentru a vă ajuta să îndepărtați dăunătorii nedoriti.

Fiti pregatiti

Deși nu puteți schimba vremea, puteți încerca totuși să vă pregătiți cel mai bine pentru aceasta. Când vine vorba de organizarea nunții în aer liber, gândiți-vă la modul în care vremea ar putea avea impact asupra voastră. și a oaspeților voștri.

După cum s-a menționat mai sus, corturile vă pot ajuta să vă protejați oaspeții de ploaie, dar vă recomandăm să oferiți și umbrele pentru a vă menține oaspeții uscați atunci când vă deplasați dintr-o locație în alta.

Dacă credeți că se poate răci, montați ventilatoare de căldură și aveți la îndemână pături confortabile pentru oaspeți. Dar dacă este căldura de care vă faceți griji, închiriați niște ventilatoare industriale și dați ventilatoare de mână din hârtie ca favoruri de petrecere pentru a vă menține oaspeții racoriti.

Este important să programați o vizită la fața locului înainte de ziua nunții pentru ca furnizorul să vă asigure că sunt bine echipați pentru a gestiona spațiul. De asemenea, rețineți că, în majoritatea cazurilor, furnizorul de servicii medicale va avea nevoie de un cort de pregătire separat.

Și nu uitați de nevoia de electricitate și apă curentă. Probabil va trebui să colaborați cu furnizorul de servicii pentru a întocmi un plan detaliat.

În cele din urmă, asigurați-vă că firma de catering are experiență în desfășurarea de evenimente cu corturi. Nu numai că vă vor furniza toate bunurile potrivite (economisindu-ți dificultatea de a le închiria) și vor configura și curăța, dar vor ști, de asemenea, să aibă suficient personal de așteptare la îndemână pentru a se asigura că toți oaspeții voștrii sunt multumiti.

Lăsați locul să vă ghideze alegerile muzicale

Cort de nuntă în aer liber

Dacă sunteți pe plajă, nu puteți greși cu tobele de oțel. Pentru o recepție în curtea din spate, ați putea merge pentru un grup folk sau bluegrass. Desigur, trebuie să vă asigurați că trupa sau DJ-ul are suficientă electricitate pentru a-și alimenta echipamentul.

Acest lucru poate însemna să aduceți un generator suplimentar, astfel încât să nu pierdeți luminile în mijlocul petrecerii. Acestea ar trebui să vă poată spune de ce vor avea nevoie pentru a configura locația.

De asemenea, aflați unde vor fi formația sau DJ-ul și ringul de dans. (Sfat: asigurați-vă că nu se află pe calea de la bucătărie la mese.)

Și fiți pregătiți: deoarece majoritatea ordonanțelor orașului nu permit muzica în aer liber seara târziu, informati-va și apoi angajați-vă DJ sau o trupa.

Furnizați toate necesitățile

Chiar dacă există toalete reale, din cărămidă și mortar în apropiere, s-ar putea să doriți totuși să luați în considerare închirierea lor – și nu, nu trebuie să luați în considerare portițele (cu excepția cazului în care, desigur, le preferați). În aceste zile, puteți găsi toalete portabile de lux cu facilități precum muzică în cameră, blaturi din granit și aer condiționat sau încălzitoare, în funcție de sezon.

Veți dori să includeți câteva elemente subtile, cum ar fi săpunuri de lux, flori proaspete și prosoape monogramate. Iată un sfat pentru profesioniști: regula generală este de a avea o baie sau o toaleta pentru fiecare 35 de oaspeți. În acest fel, oaspeții vor petrece mai puțin timp stând la coadă și mai mult timp petrecând pe ringul de dans.

rămâi informat

Te ținem la curent cu ultimele informații despre activitățile de La Plaja Nouă.

logo decathlon blue
netopia