Image Alt

La Plaja Nouă

ben rosett w4bp40RJZ9M unsplash

19 Idei pentru găzduirea unei nunți în aer liber cu vederi uluitoare

Cu spații larg deschise, fundaluri uimitoare de munte sau valuri care se prăbușesc pe plajă, cu siguranță nu este dificil de văzut de ce tot mai multe cupluri aleg nunți în aer liber. Dar atunci când alegeti o locație pentru o ceremonie sau o recepție în aer liber, trebuie să țineți cont de câteva lucruri, de la fotografiile de nuntă până la estetica generală de design. Pentru a garanta o zi de aventură cu de cele mai captivante atracții, ne-am
gandit cu cei mai buni planificatori, fotografi și experți din industria nunții pentru a afla esențialele cupluri pe care trebuie să le ia în considerare atunci când planifică o nuntă în aer liber.

Există mai mulți factori de luat în considerare, astfel încât voi și stilul de nuntă ales să nu concurați cu frumusețea naturală a împrejurimilor voastre și este important să creați un aspect coeziv. Maximizarea spațiului pentru a se potrivi atât cu lista de invitați, cât și cu fundalul vostru. poate transforma sentimentul zilei. După cum stim, există într-adevăr o știință, dar, în cele din urmă, este vorba despre găsirea unor modalități de a lucra cel mai bine cu locația uimitoare a ceremoniei voastre.

denny muller lzKkksK9PT8 unsplash

Citiți mai departe pentru 19 idei pe care să le aveți în vedere pentru a realiza o nuntă uimitoare în aer liber.

Ceremonia de nuntă înconjurată de copaci

Pentru o ceremonie cu fundal pitoresc, Neillie Butler, proprietar și planificator executiv al Mariée Ami, avertizează cuplurile să nu blocheze priveliștile site-ului lor atunci când decid stilul altarului lor. „Păstrați altarul simplu, astfel încât natura și cuplul să poată fi în centrul atenției”, spune Butler.

Pregătește-te cu privelistea ta

Nu salvați doar privelistea pentru dosarele voastre Christine Viola, director de evenimente la Exquisite Affairs Productions, încurajează cuplurile să rezerve un spațiu pentru răsfățul lor înainte de nuntă, care să le permită să îmbrățișeze peisajul remarcabil. „Având o fotografie impecabilă pentru a documenta aspectul remarcabil al unui cuplu care se pregătește înainte de ziua lor este adesea trecut cu vederea”, spune ea.

Optimizați amplasarea decorului

Strategizând aranjamentul decorului folosit pentru această aventură din California, Laurie Arons, fondatorul evenimentelor speciale Laurie Arons, a garantat fiecărui oaspete o privire asupra locației pitorești. „Mireasa noastră s-a îndrăgostit de priveliștea din această proprietate privată din dealul din Valea Napa”, spune Arons „Așadar, am plasat ecranul de insotire pentru a ne asigura că toți oaspeții vor merge până la marginea proprietății pentru a admira vederea .” Utilizarea unui cadru din lăstari deschis a permis văii să arunce o privire, atât în ​​fotografii, cât și personal.

Aduceți elementele in ceremonie

Sărbătoriți-vă peisajul și peisajul natural cu un peisaj de masă care sa aiba legatura cu locația voastră. Pentru această nuntă desfășurată pe o fermă din Telluride, Colorado, Lynn Easton, fondatoare și director creativ al Easton Events, a încorporat moliciunea inspirată de paleta de culori a mediului înconjurător pentru a crea un peisaj de masă demn de o sărbătoare în aer liber. „Lenjeria de culoare bronzată a fost stratificată cu fete de masa de mătase crem și decoruri tonale pentru un efect care s-a simțit ca și cum ai fi așezat în mijlocul câmpului”, spune ea.

Faceți din peisaj punctul focal

Fotografiile susținute de împrejurimi uluitoare nu numai că includ adâncime și perspectiva, dar pot, de asemenea, să ofere un punct focal care să nu-l îndepărteze de cuplu. „Pentru această aventură de munte, fundalul uimitor a fost comandant în timp ce nu distrage atenția”, spune Laura Kleinhenz, proprietarul Docuvitae.

Utilizați o schemă de culori similare

Pentru a evita o estetică de design puternică sau dominatoare – care poate în cele din urmă să îndepărteze frumusețea priveliștii naturale – Lauren Emerson, proprietarul Lauren Emerson Events & Design, sugerează păstrarea stilului vostru general complementar mediului dumneavoastră. „Folosirea culorilor și texturilor pe care le-ați găsi în împrejurimile voastre va îmbunătăți experiența doar pentru voi. și pentru oaspeții voștrii.”, spune ea.
Pentru a crea o experiență complet captivantă, utilizați flori și plante în decorul nunții voastre., care sunt originare din localitate.

Subliniati orizonturile

Pentru cuplurile care optează sa isi lege destinele în fața unui fundal de oraș, Jon și Brittani Hon, proprietarii The Hons, recomandă să se strecoare pentru a surprinde momente sincere care evidențiază orașul ales. „Ne place efectul dramatic și atemporal al capturării unei fotografii cu orizontul orașului New York în ziua cea mare a unui cuplu”, spun ei. „Dacă aveți șansa să vă strecurați în timpul apusului pe un acoperiș cu vedere, vă recomandăm să faceți asta este timpul să vă conectați cu noul soț – departe de mulțime – și să faceți câteva fotografii magice in ora de aur. ”

Îmbrățișați diferite perspective

Pentru Miki și Sonja, fotografi și proprietari ai Miki & Sonja Photography, găsirea unor modalități de a surprinde locația pitorească din puncte de vedere neașteptate face imagini fără îndoială dramatice. „Căutăm dealuri sau ferestre în vile care să ne ofere o poziție mai înaltă pentru a captura mediul la care cuplurile noastre s-ar putea să nu se aștepte”, spun ei.

Găsește-ți lumina

Planificarea ceremoniei în jurul celei mai bune lumini naturale a zilei este un lucru pe care îl recomandă Liz Bolar, director general și COO Holman Ranch.
Cel mai bine este ca cuplurile să caute un moment de vârf al zilei pentru a schimba jurămintele în timpul serviciului lor în aer liber. „Pentru a-ți îmbunătăți punctele de vedere și a surprinde cu adevărat esența locului tău, cel mai bine este să îți planifici schimbul de jurământuri în jurul orei aurii de lumină a zilei, care are loc de obicei chiar înainte de apusul soarelui”, spune Bolar.

Căutați originalitatea neașteptată

„Dacă viziunea prezintă caracteristici unice care ajută la definirea caracterului peisajului, încurajăm întotdeauna cuplurile să le îmbrățișeze în timpul zilei lor mari”, spune Jennifer Thye, proprietarul Imoni Events. Caii răspândiți în întreaga proprietate a acestei locații din țară nu numai că au adăugat priveliștii, dar au dat personalitate locației în sine.

Luați în considerare lista de invitați

Atunci când vă confruntați cu o listă mare de invitați – și cu un site care nu oferă prea multă flexibilitate spațiului excesiv – Merilee Hennings, proprietarul EverAfter Events, încurajează cuplurile să strategizeze în prealabil opțiunile de aspect care să vă asigure că vizualizările nu vor fi compromise în ziua evenimentul tău. „În loc de o masă lungă, am modelat un design geometric care a permis tuturor să fie așezați confortabil, în timp ce sunt em în stare să admirăm decorul superb”, spune Hennings.

Anticipați terenul neuniform

„Așteptați-vă ca locul în aer liber să aibă un peisaj destul de neuniform”, spune Sarah Tivel, fondatoarea și directorul creativ al GATHER Events. „Cu cât vederea este mai uluitoare, cu atât suprafața este mai neașteptată.” Construirea unei suprafețe stabile va asigura totul, de la un ring solid de dans la un mediu egal pentru oaspeți. „Este important să creați o bază solidă înainte de a vă configura ceremonia sau spațiul de recepție”, spune Tivel.

Apreciaza-ti terasa

Un spațiu ridicat care oferă vederi spectaculoase ale peisajului înconjurător, terasele sunt secretul cel mai bine păstrat al locului de desfășurare. Jamie Lagoyda, senior manager de nunți și evenimente la Auberge Du Soleil, recomandă amenajarea spațiului de ceremonie pe una dintre aceste platforme pitorești.

Incorporează corturi în aer liber

Încurajarea unei perspective fără obstrucții (indiferent de vreme) este unul dintre motivele pentru care cortul este o opțiune excelentă pentru crearea unui spațiu elegant în aer liber. „Corturile vă permit să îmbrățișați cea mai interesantă parte a locului, chiar dacă pare neortodoxă”, spune Julie Bunkley, proprietar și designer al Invision Events. Această structură mare, complet albă, a dat viață acestei afaceri din curtea din spate.
Luați în considerare un cort superior clar pentru a menține legătura cu mediul în aer liber, nu sacrificați niciuna dintre priveliști și aveți o structură care rămâne simpatică (nu discordantă) cu peisajul natural.

Maximizați spațiul și peisajul

„Când priveliștile și exteriorul sunt puncte focale pentru evenimentul, este important să maximizați interacțiunea oaspeților cu aceste spații, chiar dacă acestea sunt limitate la proprietate”, sfătuiește Maya Katz, cofondator Alimay Events, să găsească modalități creative de a utiliza viziunea ta de-a lungul tuturor aspectelor zilei tale. Pentru această nuntă unică, locul ceremoniei și zona de cocktailuri au fost create dintr-un spațiu deschis mare, permițând vederi remarcabile după ceremonie.

Nu vă lăsați intimidați de loc

Când lucrați cu un fundal excepțional, nu vă faceți griji prea mult cu privire la logistică atunci când vine vorba de proiectarea configurației perfecte.
Erin Sprinkel, cofondator al Sterling Social, nu a fost influențat de dealurile dificile ale acestui serviciu în aer liber. În schimb, planificatorul și cuplul au optat pentru o scândură de lemn pentru a aduce mireasa în siguranță pe culoar în timpul ceremoniei.

Gândiți-vă la o înfrumusețare minimă

„Când alegeți un loc cu priveliști impresionante, puteți lăsa locul să vorbească de la sine și să nu cheltuiască o avere pe decor și floral”, spune Tessa Brand, proprietarul Tessa Lyn Events. această configurație de recepție, tabloul de tabel s-a dovedit mai complementar decât distractiv.

Profitați de grădinile pitorești

O opțiune neconvențională, dar captivantă, pentru o ceremonie pitorească sau o cină în aer liber, locurile din grădină oferă o abundență de fundaluri luxuriante, care oferă priveliști unice în aer liber. „Grădinile oferă fundaluri senine care evocă gânduri la petreceri fermecătoare și picnicuri perfecte”, spune Kerstin Lindgren, organizator de evenimente la Fearrington Village.

Utilizați locațiile

Genevieve De Manio, proprietarul fotografiei Genevieve de Manio, a îmbrățișat unicitatea acestui site de destinație din San Miguel, Mexic, capturând fotografii care prezentau unele dintre cele mai uimitoare arhitecturi ale peisajului. „Lumânările albe au fost așezate în forma monogramei cuplului pentru a oferi curții o strălucire frumoasă în timpul serii”, spune ea.

rămâi informat

Te ținem la curent cu ultimele informații despre activitățile de La Plaja Nouă.

logo decathlon blue
netopia