Image Alt

La Plaja Nouă

paintball background1

Avantajele fizice și mentale ale jocului de Paintball

Să joci paintball poate fi bun pentru mai mult decât doar distracție. Există și beneficii pentru sănătate.

Paintball-ul a fost un sport popular de mult timp. Chiar dacă este numit sport extrem, paintballul este o activitate care poate fi savurată împreună cu prietenii și familia. Acest sport are o mulțime de beneficii care aduc o dezvoltare generală a jucătorilor. În afară de exercițiul fizic, paintball-ul oferă și beneficii pentru sănătatea mintală. Popularitatea Paintball-ului rezidă și în simplitatea jocului. Tot ce aveți nevoie este echipamentul de protecție necesar și un pistol de paintball și sunteți gata de joc.

Condimentează-ți regimul de exerciții

Paintballul este o activitate excelentă pentru cei care nu au timp să meargă la sală sau pur și simplu sunt leneși. Oamenii obișnuiți pot beneficia, de asemenea, de paintball, deoarece adaugă varietate rutinei de antrenament. Se crede că urmarea aceleiași rutine de antrenament pentru o lungă perioadă de timp poate deveni mai puțin eficientă în timp. Paintball este o modalitate excelentă de a schimba lucrurile și de a obține o rutină intensă de exerciții.

Acest sport nu include mișcări monotone, cum ar fi o bandă de alergat, și le permite jucătorilor să experimenteze o gamă întreagă de mișcări, cum ar fi alergarea, cățărarea, scufundarea și vârful în spatele inamicilor.

paintball background2

Pierderea în greutate și imunitatea

Inutil să spunem că paintball-ul ajută și la scăderea în greutate. Exercițiul intens obținut dintr-o sesiune de paintball poate îmbunătăți ciclurile de somn și poate stimula metabolismul. Antrenamentele intense conduc, de asemenea, la eliberarea de endorfine care ridică starea de spirit a jucătorului. În afară de arderea mai multor calorii, exercițiile fizice regulate prin paintball reduc și riscul de boli de inimă, tensiune arterială și depresie.

Eliberare de stres

Profesioniștii care lucrează au din ce în ce mai multe griji în această lume cu ritm rapid. Uneori stresul poate afecta profund starea mentală a persoanei și poate reapărea în momente nepotrivite. Jucarea unui joc dur de paintball este una dintre cele mai bune modalități de a-ți evada frustrarea fără a risca să îi rănești pe ceilalți. Uneori, degajarea furiei în joc vă poate ajuta, de asemenea, să vă îmbunătățiți abilitățile de paintballer. Endorfinele eliberate în timpul exercițiilor intense elimină, de asemenea, stresul mental, aduc un sentiment de calm.

Muncă în echipă și leadership

Paintballul este în primul rând un sport de echipă cu un scop. Pentru a câștiga jocul, o echipă ar trebui să învingă alte echipe și să îndeplinească obiectivul. Acest lucru necesită o anumită cantitate de strategii și execuție, care se poate face numai atunci când toți jucătorii lucrează împreună ca o echipă. Acest aspect al paintball-ului promovează spiritul de echipă. De asemenea, ați putea folosi paintballul pentru a vă îmbunătăți abilitățile de conducere. Situațiile tensionate din joc evidentiaza adesea cele mai bune calitati la mulți jucători și le sporesc încrederea în sine.

Divertisment absolut

Paintballul devine din ce în ce mai popular nu pentru că ajută la scăderea în greutate sau îmbunătățește abilitățile de team building, ci pur și simplu pentru că este atât de distractiv. Graba de adrenalină obținută din simpla alergare în jurul unui câmp și împușcarea adversarilor cu pelete de colorant îi face pe adulții stresați să se simtă din nou ca un copil. Un joc de paintball include întotdeauna o cantitate bună de râs și entuziasm, ceea ce îl face activitatea perfectă de grup într-o dimineață leneșă de duminică .

rămâi informat

Te ținem la curent cu ultimele informații despre activitățile de La Plaja Nouă.

logo decathlon blue
netopia