Image Alt

La Plaja Nouă

alvin mahmudov 9 XfcBxf uo unsplash

Cum să planifici o nuntă în aer liber 2021

Adevărat, nu ne putem gândi la nimic mai ilustru, impresionant și uimitor decât o nuntă în aer liber subliniată de vremea imaculată. Deci, dacă sunteți deschiși să navigați în toate urcușurile și coborâșurile acestui tip de nuntă, suntem chiar alături de voi.

Orice cuplu poate îmbrățișa o aventură în aer liber, dar pot exista unele provocări unice pentru recepțiile în aer liber, mai ales dacă nu va place să renunțați la control sau dacă nu vă bucurați să fiți în aer liber timp de cinci ore sau mai mult.

Mai mult, chiar dacă vă place iubirea în aer liber, va trebui să țineți cont de perioada anului în care vă veți căsători. Verile vestul României pot fi extraordinar de calde și umede, așa că dacă adunarea în aer liber timp de câteva ore, cu puțin sau deloc timp în interior, nu sună atrăgătoare, s-ar putea să nu fie cea mai potrivită pentru voi.

Etichetă de nuntă în aer liber

Când vine vorba de planificarea unei nunți în aer liber, veți dori să tratați experiența oaspeților cu importanță și prioritate în primul rand. Iată câteva întrebări și răspunsuri frecvente privind eticheta.

Ce mâncare ar trebui să servim?

Cea mai bună parte despre a fi în aer liber este că poți deveni foarte inventiv cu meniul tău. Vrei un cuptor pentru pizza pe lemne? Fă-o! Crezi că o friptură de porc ar putea fi grozavă pentru o seră cu stil mai tropical? Și noi așa credem! Există atât de multe opțiuni distractive pe care le poți servi pentru ziua ta.

Clienții pot să opteze pentru aperitive pentru ora de cocktail și mese plăcute pentru cină, pentru a evita dăunătorii care bâzâie în jurul unui bufet sau să plutească peste mâncărurile în stil familial.

Cum ar trebui să ne decorăm decorul în aer liber?

Fiecare cadru în aer liber, fie că este o curte, o plajă sau o pădure, are propria sa frumusețe și estetică naturală, așa că atunci când mergi înainte cu nunta voastra, sunteți într-o poziție unică de a folosi peisajul natural ca avantaj. Iar alegerile pe care le faceți cu decorul vă pot ajuta să vă faceți evenimentul mai mult sau mai puțin formal.

Vă puteți face nunta în aer liber atât de formală sau informală doriți. Pentru nunți mai formale, preferăm să cortăm spațiul: ne plac corturile pentru o atmosferă elegantă, capricioasă sau corturile cu stâlpi, cu draperii de tul pe tavan.

Aici, avem tendința de a instala candelabre sau de a țese în el iluminatul personalizat. Și adăugarea pardoselilor din lemn de esență tare la pardoseala cortului va face, de asemenea, spațiul să se simtă foarte formal, la fel ca scaunele elegante, față de scaunele de grădină și lenjeria premium pentru a vă îmbrăca mesele ca de catifea,brocart, satin sau shantung.

Texturile naturale, cum ar fi lemnul, lenjeria și mătăsurile naturale, pot lucra împreună pentru a crea un decor în aer liber care să se vadă spectaculos.

Ar trebui să avem un plan de urgență meteo?

Vremea este întotdeauna o preocupare preeminentă pentru cuplurile care planifică evenimente în aer liber. Dacă mergeți deja cu un cort, veți dori să rezervați unul cu pereți laterali, chiar dacă nu credeți că va fi necesar.

Deoarece corturile sunt un astfel de element prioritar chiar acum, este mai bine să rezervați cortul în avans și apoi să îl anulați în zilele care preced evenimentul.

Deși probabil veti avea o problema finaciara, este mult mai bine decât să vă blocați stresându-va in săptămâna nunții, încercând să găsiți un cort dacă prognoza meteo anunta ploaie.

Același lucru este valabil și pentru pereții laterali: Sigur, este posibil să nu fie critici pentru o ploaie ușoară, dar dacă tocmai se pune ploaie, veți dori ca oaspeții să fie protejați.

Putem apela la toalete portabile drăguțe?

Este cu adevărat una dintre cele mai frecvente întrebări în ceea ce privește nunțile în aer liber. Potrivit tuturor experților noștri, este vorba despre închirierea de remorci de toaletă cu însoțitori de baie angajați și atingeri de bun gust (cum ar fi florale frumoase, articole de toaletă și lumânări).

Sfaturi pentru planificarea nunții în aer liber

Luați în considerare un Planificator de Evenimente

Există atât de multe motive valabile pentru a angaja un planificator, dar asigurarea faptului că totul este sortat (cu mult timp înainte!) pentru o nuntă în aer liber este una dintre cele mai mari „puteri” ale lor.

Vă vor ajuta să stabiliți dacă ar trebui să descoperiți un loc de nuntă stabilit cunoscut pentru locatia sa luxuriantă în aer liber sau să identificați o locație brută, neatinsă, cu loc pentru idei personale.

Când cuplurile selectează un loc în care toate elementele evenimentului vor fi în aer liber (adică ceremonie, cocktailuri, cină și dans) și ne-legate cu un loc tradițional de interior, probabil că înseamnă că va trebui adusă toată infrastructura – de la decor pentru iluminat, catering pentru toalete.

În aceste scenarii de planificare, recomand 14-18 luni de timp de planificare in avans.

Rezervați locul devreme

Deoarece nunțile în aer liber au un timp de organizare mai limitat (adică anotimpurile mai calde), cererea pentru cele mai bune locații va fi mare.

Pentru a evita conflictele de programare și concurența cu alte cupluri care reclamă aceste locuri speciale, ar trebui să vă rezervați locul de desfășurare cât mai curând posibil sau să optați pentru ceva în propria curte.

rămâi informat

Te ținem la curent cu ultimele informații despre activitățile de La Plaja Nouă.

logo decathlon blue
netopia