Image Alt

La Plaja Nouă

denny muller lzKkksK9PT8 unsplash

Nunți în interior vs. în aer liber: Cum să alegi

Atunci când alegeți între o nuntă în interior sau în aer liber, totul se reduce la un singur cuvânt: CONTROL.

Adevarul este că aveți mai mult control asupra mediului dvs. cu un spațiu pentru evenimente interioare. Este invariabil controlat cu climă și rezistent la intemperii, vă puteți lăsa distrat fără să vă întrebați dacă vântul va răsturna lucrurile și vă puteți expune tortul cu unt de cremă fără să vă faceți griji că se va topi. Aveți, de asemenea, toalete, facilități de bucătărie și prize deja încorporate. Și nu va trebui să înlăturați gândacii sau să vă enervati cu părul lipit de luciu de buze toată noaptea! Deci, dacă sunteți o personalitate ușor de tip A sau un pic obsedat de control, rezervarea unui spațiu interior de recepție vă va oferi o liniște interioara.

Acestea fiind spuse, un spațiu pentru evenimente interioare nu poate concura cu frumusețea și splendoarea Mamei Natura! De la impunătoare plantații sau pădure până la plaje curate și grădini luxuriante, spațiul în aer liber oferă un fundal imbatabil care vă va duce fotografiile de nuntă la nivelul următor.

Și, deși există riscuri inerente pentru a avea recepția în afară, dacă tu și logodnicul tău sunteți tipul aventuros „one-with-nature”, pur și simplu nu există nici un substitut pentru a merge în aer liber. Și hei, s-ar putea să obțineți un pic de aventura din ideea de necunoscut – și să aveți câteva povești bune de spus, dacă elementele NU oferă ceva neașteptat! Atâta timp cât aveți un plan solid de urgență, nunta dvs. va fi fabuloasă, indiferent de ceea ce vrea mama natură.

Considerații asupra unei nunti în aer liber:

Mama Natura este oaspetele de onoare.

Atracția principală la o nuntă în aer liber este cu siguranță Mama Natură – și nu este întotdeauna în cea mai bună dispoziție! Un cadru frumos vine adesea cu șanse de ploaie, vânturi puternice care va încurcă coafura sau căldură și umiditate care dau un nou sens expresiei „emotii pentru nuntă”. Cel puțin, va trebui să luați în considerare oferirea de pashminas sau umbrele de soare ca favoruri de nuntă pentru a vă proteja oaspeții de elemente și a le menține confortul!

Pregatiti planul de rezervă pentru vreme rea!

Pentru a vă distra în siguranță, aflați care este prognoza meteo pentru ziua nunții voastre, asigurați-vă că le oferiți oaspeților din afara orașului orice garderobă și sfaturi de călătorie pentru care trebuie să fie pregătiți și să aveți întotdeauna (întotdeauna!) un plan de urgență . Rețineți că un „plan B” nu este întotdeauna gratuit! S-ar putea să coste destul de mult pentru a rezerva acel spațiu suplimentar „pentru orice eventualitate”. Și, în timp ce iubim o recepție bună cu corturi, aceste copertine pot fi costisitoare! Dacă un plan de urgență are potențialul de a vă strica bugetul, vă recomandăm să vă reconsiderați nunta în aer liber.

Întrebați despre permise și restricții.

Aceste subiecte not cool sunt lucruri pe care trebuie să le cunoașteți atunci când găzduiți recepția în aer liber. Nu este întotdeauna necesar un permis pentru a avea o nuntă într-un parc național sau pe o plajă publică. Dar, dacă aveți un număr mare de oaspeți sau doriți să rezervați o anumită zonă pentru o anumită perioadă de timp, este posibil să fie necesar să obțineți unul. De asemenea, va trebui să vă informați cu privire la limitele de zgomot, restricțiile privind sunetul amplificat și chiar limitele de dimensiune pentru corturi sau baldachin.

Este ușor să păstrați decorul simplu!

O sărbătoare pe plajă, într-o pădure umbroasă de sequoia sau într-o grădină luxuriantă plină de flori necesită foarte puțină decorare – ceea ce înseamnă foarte puțin efort și cheltuieli suplimentare atunci când vine vorba de decor. Cu toate acestea, veți dori să fiți atenți la îmbunătățirile pe care le utilizați. De exemplu, nu doriți ca o rafală puternică de vânt să vă lovească piesele centrale înalte.

Este posibil să trebuiască să aduceți o mulțime de închirieri.

Aceasta poate include totul, de la mese, scaune, lenjerie și tacâmuri până la sistemul de sunet și decor (ca să nu mai vorbim de alte posibile închirieri, cum ar fi toalete portabile și generatoare – lucruri despre care nu ar trebui să vă faceți griji niciodată într-un loc de nuntă de sală de bal ).

Nimic nu depășește lumina naturală!

În timp ce fotograful vostru de nuntă ar trebui să fie priceput la realizarea de fotografii fabuloase în interior, în aer liber și oricând zi sau noapte, cred că suntem cu toții de acord că iluminatul natural este cel mai visător!

Optează pentru o ceremonie în aer liber cu o recepție în interior.

Cine spune că trebuie să mergi în interior sau în exterior? Dacă vremea o permite, bucurați-vă de ambele setări schimbând jurămintele în exterior, urmate de cină și dans în interior. Multe locuri de nuntă oferă o combinație de spații de evenimente interioare și exterioare, iar o nunta între ele oferă o schimbare revigorantă de peisaj pentru oaspeții voștrii.

rămâi informat

Te ținem la curent cu ultimele informații despre activitățile de La Plaja Nouă.

logo decathlon blue
netopia